Barion Pixel

3. DEMOKRATIKUS NEVELÉS KONFERENCIA

nap
óra
perc
mperc
Keresés
Close this search box.

Bas Rosenbrand írásai magyarul

Bas Rosenbrand
image_pdfimage_print

Bevezető:

Bas Rosenbrand szakmai pályának központjában az oktatás-nevelés megújítása áll. A század elején létrehozott egy iskolát, ahol a gyerekeknek lehetősége volt megválasztani, mivel szeretnének foglalkozni, és ahol megkapták a személyes fejlődésükhöz szükséges támogatást. Bas Rosenbrand ezen túlmenően támogatást nyújtott másoknak is újabb iskolák beindításában és működtetésében, és másokkal együtt létrehozott egy pedagógusképzési programot a leideni Alkalmazott Tudományok Egyetemén az oktatás-nevelés megújítása érdekében. Ezenkívül Hollandiában, egy helyi önkormányzat projektjét vezeti, amelynek megnevezése: „A gyermek első 2000 napja és a korai fejlődés”.

Bas Rosenbrand vendége volt a 2018-ban illetve 2019-ben a TOK Társadalomtudományi Kara és a Demokratikus Nevelésért Egyesület által közösen rendezett Demokratikus Nevelés konferenciáknak.

Lista:

A nevelésről általában:

Körbeszélgetés

Egyebek

(Visited 102 times, 1 visits today)
Picture of Fóti Péter

Fóti Péter

Szerkesztő

Hasonló cikkek

KÖZGYŰLÉS 2024 május 12. 17, ill 18 óra

Közgyűlési meghívó Az Egyesület 2024. május 12-én, vasárnap este 17 órától tartja éves közgyűlését. Amennyiben a közgyűlés nem határozatképes a jelenlévők alacsony száma miatt, a megismételt közgyűlésre 18 órakor kerül sor. amely az eredeti közgyűlés napirendi pontjaiban a megjelentek számától

Tovább olvasom »