Barion Pixel

3. DEMOKRATIKUS NEVELÉS KONFERENCIA

nap
óra
perc
mperc
Keresés
Close this search box.

Széger Kati

image_pdfimage_print
…tanuló, dolgozó, gondolkodó, fényképezni, olvasni és utazni szerető, tréner, tanár, oktatáskutató és még pár egyéb dolog is vagyok. Fenntartható fejlődéssel és oktatásfejlesztéssel foglalkozom legtöbbet, ez a szenvedélyem, mert abban hiszek, hogy leginkább az oktatás révén javíthatunk az életünkön és a világon, amelyben élünk. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy egyre többeknek – fiataloknak, idősebbeknek egyaránt – legyen lehetőségük arra, hogy demokratikus oktatásban vegyenek részt, szabadon, kreatívan gondolkodhassanak, valamint, hogy magukért és környezetükért felelősséggel és az emberi jogokat valóban tiszteletben tartva élhessenek közösségeikben.
Éveken keresztül a Kurt Lewin Alapítványnál dolgoztam ezekért a célokért, többek között a demokratikus állampolgárságra nevelésről szóló kutatással, illetve a Demokráciában élni című Európa Tanács által kiadott tanári segédanyag fordításával.
Szabadidőmben olykor blogolok is: http://kszeger.wordpress.com
Egyébként itt vagyok elérhető: kszeger@gmail.com
(Visited 9 times, 1 visits today)
Picture of Fóti Péter

Fóti Péter

Szerkesztő

Hasonló cikkek

KÖZGYŰLÉS 2024 május 12. 17, ill 18 óra

Közgyűlési meghívó Az Egyesület 2024. május 12-én, vasárnap este 17 órától tartja éves közgyűlését. Amennyiben a közgyűlés nem határozatképes a jelenlévők alacsony száma miatt, a megismételt közgyűlésre 18 órakor kerül sor. amely az eredeti közgyűlés napirendi pontjaiban a megjelentek számától

Tovább olvasom »