Barion Pixel

Körbeszélgetés tréning

nap
óra
perc
mperc

Érdeklődés vezette tanulás képzés!

nap
óra
perc
mperc

Széger Kati

image_pdfimage_print
…tanuló, dolgozó, gondolkodó, fényképezni, olvasni és utazni szerető, tréner, tanár, oktatáskutató és még pár egyéb dolog is vagyok. Fenntartható fejlődéssel és oktatásfejlesztéssel foglalkozom legtöbbet, ez a szenvedélyem, mert abban hiszek, hogy leginkább az oktatás révén javíthatunk az életünkön és a világon, amelyben élünk. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy egyre többeknek – fiataloknak, idősebbeknek egyaránt – legyen lehetőségük arra, hogy demokratikus oktatásban vegyenek részt, szabadon, kreatívan gondolkodhassanak, valamint, hogy magukért és környezetükért felelősséggel és az emberi jogokat valóban tiszteletben tartva élhessenek közösségeikben.
Éveken keresztül a Kurt Lewin Alapítványnál dolgoztam ezekért a célokért, többek között a demokratikus állampolgárságra nevelésről szóló kutatással, illetve a Demokráciában élni című Európa Tanács által kiadott tanári segédanyag fordításával.
Szabadidőmben olykor blogolok is: http://kszeger.wordpress.com
Egyébként itt vagyok elérhető: kszeger@gmail.com
(Visited 8 times, 1 visits today)
Fóti Péter

Fóti Péter

Szerkesztő

Hasonló cikkek

podium

John Holt: Túlélés vagy tanulás? – Pódiumbeszélgetés

Pódiumbeszélgetés – 2023. április 22-én, a Demokratikus Nevelésért Egyesület közgyűlésén John Holt amerikai tanár először 1964-ben megjelent könyve egyszer már elért Magyarországra 1991-ben. Ekkor a Gondolat Kiadó gondozásában jelent meg a könyv, annak eredeti, 1964-ben megjelent formájában. John Holt azonban

Tovább olvasom »