Barion Pixel

Érdeklődés vezette tanulás képzés!

nap
óra
perc
mperc

Széger Kati

…tanuló, dolgozó, gondolkodó, fényképezni, olvasni és utazni szerető, tréner, tanár, oktatáskutató és még pár egyéb dolog is vagyok. Fenntartható fejlődéssel és oktatásfejlesztéssel foglalkozom legtöbbet, ez a szenvedélyem, mert abban hiszek, hogy leginkább az oktatás révén javíthatunk az életünkön és a világon, amelyben élünk. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy egyre többeknek – fiataloknak, idősebbeknek egyaránt – legyen lehetőségük arra, hogy demokratikus oktatásban vegyenek részt, szabadon, kreatívan gondolkodhassanak, valamint, hogy magukért és környezetükért felelősséggel és az emberi jogokat valóban tiszteletben tartva élhessenek közösségeikben.
Éveken keresztül a Kurt Lewin Alapítványnál dolgoztam ezekért a célokért, többek között a demokratikus állampolgárságra nevelésről szóló kutatással, illetve a Demokráciában élni című Európa Tanács által kiadott tanári segédanyag fordításával.
Szabadidőmben olykor blogolok is: http://kszeger.wordpress.com
Egyébként itt vagyok elérhető: kszeger@gmail.com
(Visited 7 times, 1 visits today)
Fóti Péter

Fóti Péter

Szerkesztő

Hasonló cikkek

Fóti Péter: A szegények Summerhillje

Bevezető George Dennison A gyerekek élete – Az „Első utcai” iskola története c. könyvéhez „A tanulás élménye egy teljesség megélése. A gyerek érzi a maga erejének egységet, és az őt körülvevő emberek folytonosságát. A szülei, a barátai, tanárai… egy jövendő

Tovább olvasom »

Érdeklődés vezette tanulás képzés!

nap
óra
perc
mperc