Barion Pixel

Körbeszélgetés tréning

nap
óra
perc
mperc

Érdeklődés vezette tanulás képzés!

nap
óra
perc
mperc
Keresés
Close this search box.

Béres Mária Montessori

image_pdfimage_print

Szívből ajánljuk Béres Mária előadását, arról, hogy hogyan tanítja a rábízott értelmileg akadályozott gyerekeket. Módszerét, a Béres Mária Montessori-módszert, használják már bölcsődében, óvodában, gyógypedagógiai intézményekben, és normál általános iskolában is.

Béres Marcsi saját honlapja: www. mastakarok.hu

Olvasói megjegyzések:

“Volt egyszer egy olyan ellenőrzésem, hogy minden gyerek a földön, s bejöttek, megkérdezték, milyen óra van? – Hát, mondom, pillanat, megnézem, mert nem tudom.” Minden tiszteletem Béres Máriáé!!

“Gratulálok! Ilyen pedagógus a következő 25 évben nem lesz a pályán! Ezt tették tönkre!”

“A 6. percre ugrottam s pont egy kulcsmondatot kaptam el: “Én úgy gondolom, hogy tiszteletben kellene tartanunk annyira a gyerek kívánságait, hogy szabad utat engedünk neki, hagyjuk, hogy Ő fedezze fel a világot.” Azt hiszem végighallgatom!”

“Van mikor egy hétig csak matekozunk, fél 8-tól 12-ig, s egyszerűen nem únják meg…” – Annyira jó ilyeneket hallani!!!

(Visited 57 times, 1 visits today)
Fóti Péter

Fóti Péter

Szerkesztő

Hasonló cikkek

Közös drive – használati utasítás

A Drive mappában “hozzáférés megvonása” gomb megnyomásával tudjátok megvonni a hozzáférést a csoport többi tagjától (egyenként megy csak sajnos, párat kell kattintani). Így: 1) Katt a három függőleges pöttyre 2) Megosztás 3)  Katt a kis háromszögre  “Szerkesztő” jobb oldalán 4)

Tovább olvasom »
mozgás

Aaron Falbel: Ütemes mozgás – Rhythmics

Részlet Aaron Falbel: Friskolen 70 c. doktori dolgozatából Aaron Falbel nagyszerű doktori dolgozata (1987) az író egy kis dán szabad iskolában eltöltött ¾ évéről szól. A dolgozatból csak egy kis részt emeltünk ki, ahol szóba kerül a szabad mozgás fontossága,

Tovább olvasom »