Bas workshopok 2019 junius 15-én és 16-án

Örömmel értesítelek benneteket, hogy az ünnepi könyvhétre megjelenik Bas Rosenbrand: Körbeszélgetés c. könyve a Saxum kiadó gondozásában.

http://www.saxumkiado.hu/konyvek/pszichologia/htmls/korbeszelgetes__hogyan_tehetjuk_megbeszeleseinket_hatekonnya__kezikonyv

Ez alkalommal Bas Budapestre jön és elöreláthatólag  junius 15-én szombaton dedikálni is fogja a könyvét a Saxum kiadó könyvsátránál a Dunakorzón.

https://unnepikonyvhet.hu/

Itt majd természetesen meg is lehet kapni a könyvet.

Ugyanaznap délután Bas egy alap-workshopot is tart a Roundspeak-röl.

Ezen a trénigen, ami 13.30 kor kezdödik még van 7 szabad hely. A Tréning 10.000 Ft-ba kerül.

Másnap vasárnap Bas 10-töl 16 óráig egy hosszabb alaposabb felkészítést is tart, azoknak, akik szertnének többet tudni a roundspeak alkalmazásáról.

Itt két opció van: Valaki csak ezt a workshopot hallgatja meg, aminek ára 40.000 Ft, vagy egyben elkezdi azt a féléves on-line kurzust ahhoz, hogy maga is hivatalos Roundspeak tréner legyen. Erröl is részletesen olvashattok a kiküldött mellékletben. Ez az opció további 80.000 Ft-ba kerül. Aki elvégzi, az hivatalos Roundspeak tréner lesz, feltüntetve az addigra létrehozandó www.roundspeak.hu oldalon.

A helyek száma itt már korlátozottabb, az eddig befutott igények alapján. (3 hely még szabad. A 80.000 extra opció nem kötelezö!)

A workshop-ok nyelve angol, fordítás nélkül!

Akinek kedve és ideje van, kérem jelentkezzen nálam a workshopokra ill. a tréner képzésre peter.foti@runbox.com cimen!

Kapcsolódó oldalak:

 

(Visited 6 times, 1 visits today)
Fóti Péter

Fóti Péter

A demokratikus nevelés elkötelezett szószólója

Share on facebook
Share on email
Share on linkedin

Hasonló cikkek

Közgyűlés

Egyesületi Közgyűlés 2022 október 8-án szombaton 10.00-kor

személyes és online Helyszín: Budapest 1022 Herman Ottó út 27/a. I.em. 4. Szeretettel meghívunk minden egyesületi tagot és szimpatizánst! A közgyűlés nyilvános, bárki jöhet, és bárki tehet javaslatot napirendre. Napirendi javaslatok eddig: Napirend: Közgyűlés tisztségviselőinek megválasztása (levezető, jkv-vezető, hitelesítők, stb.) Napirend összeállítása

Tovább olvasom »

Kapriole:szabad, demokratikus iskola

(részletek az iskola bemutakozó füzetéből) fordította: Felvidéki Szilvia Az 1997 óta államilag engedélyezett  Kapriole egyike a Németországban működő kb. 1oo demokratikus iskolának. Mintegy 15o diákjával az egyik legnagyobbnak számít a Szabad Alternatív Iskolák Szövetségének (BFAS) egymással összefogásban álló intézményei közül.

Tovább olvasom »