Barion Pixel

Érdeklődés vezette tanulás képzés!

nap
óra
perc
mperc

Bas workshopok 2019 junius 15-én és 16-án

Örömmel értesítelek benneteket, hogy az ünnepi könyvhétre megjelenik Bas Rosenbrand: Körbeszélgetés c. könyve a Saxum kiadó gondozásában.

http://www.saxumkiado.hu/konyvek/pszichologia/htmls/korbeszelgetes__hogyan_tehetjuk_megbeszeleseinket_hatekonnya__kezikonyv

Ez alkalommal Bas Budapestre jön és elöreláthatólag  junius 15-én szombaton dedikálni is fogja a könyvét a Saxum kiadó könyvsátránál a Dunakorzón.

https://unnepikonyvhet.hu/

Itt majd természetesen meg is lehet kapni a könyvet.

Ugyanaznap délután Bas egy alap-workshopot is tart a Roundspeak-röl.

Ezen a trénigen, ami 13.30 kor kezdödik még van 7 szabad hely. A Tréning 10.000 Ft-ba kerül.

Másnap vasárnap Bas 10-töl 16 óráig egy hosszabb alaposabb felkészítést is tart, azoknak, akik szertnének többet tudni a roundspeak alkalmazásáról.

Itt két opció van: Valaki csak ezt a workshopot hallgatja meg, aminek ára 40.000 Ft, vagy egyben elkezdi azt a féléves on-line kurzust ahhoz, hogy maga is hivatalos Roundspeak tréner legyen. Erröl is részletesen olvashattok a kiküldött mellékletben. Ez az opció további 80.000 Ft-ba kerül. Aki elvégzi, az hivatalos Roundspeak tréner lesz, feltüntetve az addigra létrehozandó www.roundspeak.hu oldalon.

A helyek száma itt már korlátozottabb, az eddig befutott igények alapján. (3 hely még szabad. A 80.000 extra opció nem kötelezö!)

A workshop-ok nyelve angol, fordítás nélkül!

Akinek kedve és ideje van, kérem jelentkezzen nálam a workshopokra ill. a tréner képzésre peter.foti@runbox.com cimen!

Kapcsolódó oldalak:

 

(Visited 11 times, 1 visits today)
Fóti Péter

Fóti Péter

Szerkesztő

Hasonló cikkek

Fóti Péter: A szegények Summerhillje

Bevezető George Dennison A gyerekek élete – Az „Első utcai” iskola története c. könyvéhez „A tanulás élménye egy teljesség megélése. A gyerek érzi a maga erejének egységet, és az őt körülvevő emberek folytonosságát. A szülei, a barátai, tanárai… egy jövendő

Tovább olvasom »

Érdeklődés vezette tanulás képzés!

nap
óra
perc
mperc