Megosztás

Demokratikus Nevelés online továbbképzés

A Neteducatio pedagógus továbbképzésre alapult szervezet irja magáról:

Nálunk mindent megtalál, ami egy pedagógus életét könnyebbé, eredményesebbé teszi:

  • könnyen, gyorsan elvégezhető távoktatásos továbbképzések
  • a pedagógus könyvespolcáról nélkülözhetetlen szakmai kiadványok
  • portfólió készítésben, tanfelügyeleti ellenőrzésre felkészítő online anyagok

Az ajánlatok között található a Demokratikus nevelés az iskolában cimü továbbképzés is, amit a Neteuducatio (és egyesületünk tagja) munkatársa Váczi Dorottya fejlesztett ki. Ö ezzel a szöveggel ajánlja a képzést:

"Nem a gyerekeket kell az iskolához szabni, hanem az iskolát a gyerekekhez: Ez teszi ugyanis lehetővé, hogy mindenki szabadon kibontakoztathassa önmagát, a maga és a társadalom lehető legnagyobb hasznára.„

A demokratikus nevelési elvek alkalmazásával a tanulási tevékenységek és módszerek kiválasztása nem nyomja egyedül az Ön vállát, igazi csapatmunka lesz a tanítás minden perce. A demokratikus nevelés nem más, mint a szabadságra nevelés, a gyermekkor tisztelete és értékelése, a hatékony tanulási formák kidolgozása. Ebben próbálunk Önnek segítő kezet nyújtani, hogy a sokszor túlszabályozott iskolai közegben is meg tudja teremteni a bizalmi légkört, a fejlődés és kibontakozás lehetőségét, és képes legyen másokat tisztelő, toleráns, érdekeiért kiállni képes felnőtteket nevelni, akik szeretettel gondolnak majd vissza az együtt töltött évekre.

 

Képzésünkben bemutatjuk Önnek, milyen előnyökkel járhat egy gyermek fejlődésében, ha a demokratikus nevelési stílust alkalmazzuk, és hogyan érvényesülhet egy demokratikus felnőtt a társadalomban vagy a munkaerőpiacon. Mindezt természetesen számtalan gyakorlati ötlettel és letölthető anyaggal tesszük még praktikusabbá.

A továbbképzés ára: 32 900 Ft. Május 31-ig az egyesületünk tagjai 15000 Ft-ért végezhetik el a tréninget. (Az egyesületbe itt léphetsz be!)

 

A képzésröl a további részletek itt találhatók: Demokratikus nevelés az iskolában – továbbképzés pedagógusok számára – 30 óra, 30 kredit

 

Kapcsolódó linkek az egyesületünk honlapján:


Látógatóink